MALZEMELER
1 ADET KEFAL
6-7 ADET MANTAR
1 ADET HAVUÇ
1 ADET SOĞAN
YARIM BARDAK RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
1 DOMATES RENDESİ
TUZ
KARABİBER
KIRMIZI TOZBİBER
YUFKA
GALETA UNU
KEFAL TAVADA SUYUNU ÇEKİNCEYE KADAR BUĞUAMA ŞEKLİNDE PİŞİRİLİR KILÇIKLARINDAN TEMİZLENİR TEREYAĞDA SOĞAN HAVUÇ MANTAR KAVRULUR BALIKLA BİRLİKTE BAHARATLAR VE EN SON KAŞAR EKLENEREK İÇ MALZEME HAZIRLANIR YUFKAYA RULO ŞEKLİNDE SARILIR ÖNCE SODAYA SONRA GALETA UNUNA BULANIR VE ZEYTİNYAĞDA KIZARTILIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder