DOĞRANMIŞ 5-6 YAPRAK LAHANA
250 GR KIYMA
1 ADET SOĞAN
KARABİBER
KIRMIZI TOZ BİBER
3 YUFKA
1 ADET SODA
ZEYTİNYAĞ
ÜZERİ İÇİN 2 KAŞIK YOĞURT
1 YUMURTA SARISI
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
ÇÖREK OTU
YADA
SADECE SODA
KIYMA TEREYAĞDA KENDİ SUYUNU ÇEKİNCEYE KADAR KISIK ATEŞTE KAVRULUR DAHA SONRA LAHANA SOĞAN VE BAHARATLAR EKLENİR. SOĞUMAYA BIRAKILIR. GÜL BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARILIR VE ÜZERİNE YOĞURT SOSU SÜRÜLEREK FIRINDA PİŞİRİLİR SADE SODA İLEDE PİŞİRİLEBİLİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder