MALZEMELER
1 SU BARDAĞI UN
YARIM PAKET KURU MAYA
1 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 SU BARDAĞINA YAKIN SÜT
ÜZERİ İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI KETÇAP
İÇ MALZEME
SUCUK
SOSİS
SİYAH ZEYTİN
YEŞİL BİBER KÜP SOĞAN
1 DOMATES
KAŞAR RENDESİ
MISIR
YEŞİL BİBER
HAMURKULAK MEMESİNDEN DAHA CIVIK YUĞURULDUKTAN SONRA DİNLENMEYE BIRAKILIR.SÜT HAMURUN KIVAMINA GÖRE AYARLANIRKABARAN HAMURUN KENARLARIN .ZEYTİNYAĞ DÖKÜLEREK HAMUR TEKRAR YUĞURULUR VE KABARMA GİDERİLİR TEPSİYE YAYILAN İNCE HAMURA KETÇAP SÜRÜLÜR. SONRA DİĞER MALZEMELER SOĞAN SUCUK SOSİS ZEYTİN VE EN SON DOMATES İLE MISIR KONULUR 175 DERECEDE 10-15 DAKİKA PİŞİRİLİR İNMEYE YAKIN KAŞAR EKLENİR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder