MALZEMELER
4 YUMURTA
YARIM SU BARDAĞI SÜT
YARIM DEMET DEREOTU
2-3 DAL YEŞİL SOĞAN
YARIM DEMET NANE
YARIM DEMET MAYDANOZ
YARIM SU BARDAĞI KAŞAR PEYNİR RENDESİ
TEREYAĞ
TUZ
KARABİBER
KIRMIZIBİBER
MALZEMELER İNCE İNCE DOĞRANDIKTAN SONRA TEREYAĞDA SOTELENİR YUMURTA VE SÜT BİR KAPTA ÇIRPILIR VE TAVAY EKLENİR EN SON KAŞAR RENDESİ ELENEREK YUMURTA YARIM AY ŞEKLİNDE KAPATILIR VE PİŞİRİLİR SERVİSE HAZIRDIR AFİYET OLSUN:)
1 yorum:
Canım,
blogunu kurtardığına çok sevindim.Elveda diye okuyunca çok üzülmüştüm.Tekrar hoş geldin diyorum.
Ellerine sağlık. Çok nefis olmuş.
Sevgiyle kal.
Yorum Gönder