MALZEMELER
500 GR KARİDES
2-3 DOMATES RENDESİ
2-3 TAZE YEŞİL BİBER
4-5 DİŞ SARIMSAK
TANE KARABİBER
KIRMIZIBİBER
YARIM PAKET KREMA
TUZ
TEREYAĞ
SİRKE
ÖNCELİKLE KARİDESLER SİRKEDE 15 DAKİKA BEKLETİLİR.AMAÇ KOKUSUNU ALMAKTIR.DAHA SONRA ÜZERİ GEÇMEYECEK KADAR SUDA HAŞLANIR BÜZÜLMEYE BAŞLADIĞI AN FAZLA PİŞİRİLMEDEN OCAKTAN KARİDESLER ALINIR. DAHA SONRA TEREYAĞDA KARİDESLER KAVRULUR BİBER SRIMSAK DOMATES VE BAHARATLAR EKLENİR EN SON OCAKTAN ALMAYA YAKIN KREMA KONULUP Bİ-2 KARIŞTIRILIR SICAK OLARAK SERVİS EDİLİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder