3 Aralık 2012 Pazartesi

ARMUDİ TATLISI


MALZEMELER
 
3-4 ADET ARMUT
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI SU
 
KREMASI
 
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
YARIM PAKET VANİLYA
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
YARIM PAKET TOZ KREM ŞANTİ
 
ÜZERİ İÇİN
 
1-2 YEMEK KAŞIĞI BÖĞÜRTLEN REÇELİ
 
ARMUTLAR ŞEKER VE SU İLE YUMUŞAYANA KADAR KAYNATILIR. DİĞER YANDA MUHALLEBİSİ PİŞİRİLİR VE SICAKKEN TOZ KREM ŞANTİ EKLENEREK ÇIRPILIR. ARMUTLARIN ÜZTÜNE MUHALLEBİ VE REÇEL EKLENEREK SERVİS EDİLİR.
 
 


Hiç yorum yok: