ALT TABANI İÇİN
3 PAKET YULAFLI BİSKÜVİ
2ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
BİSKÜVİLER ROBOTTAN GEÇİRİLİR VE ERİTİLMİŞ TEREYAĞIYLA KARIŞTIRILARAK TART KALIBINA BARDAKLA BASTIRILARAK YAYILIR.
KREMA DOLGUSU
1 SU BARDAĞI LOR PEYNİRİ
1 PAKET LABNE PEYNİRİ
1 PAKET KREMA
2 PAKET TOZ JÖLE
3 ÇAY BARDAĞI SICAK SU
PEYNİRLER VE KREMA ÇIRPILIR. JÖLE 3 ÇAY BARDAĞI SICAK SUDA ERİTİLİR VE KAIŞIMA EKLENEREK TEKRAR ÇIRPILIR. ALT TABANIN ÜSTÜNE KREMA KONULARAK BUZDOLABINDA DONDURULUR
ÜST MALZEME
2 LİMONUN SUYU
2 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
2 ÇAY BARDAĞI SU
LİMON RENDESİ
1 YUMURTA SARISI
BÜTÜN MALZEME OCAKTA KARIŞTIRILARAK PİŞİRİLİRVE DONAN KREMANIN ÜSTÜNE KONULARAK TEKRARDAN DONDURULUR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder