BUGÜN DOSTLARIMIZLA KEYİFLİ BİR PAZAR KAHVALTISI YAPTIK. 12 KİŞİLİK KALABALIK BİR MİSAFİR GRUBU OLDUĞU İÇİN FARKLI LEZZETLER SUNMAYA ÇALIŞTIM.PAZAR GÜNLERİNİN SIKICILIĞINDAN DOSTLARIN KEYİFLİ SOHBETLERİYELE SIYRILMIŞ OLUYORUZ .ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR DEVAM EDEN MASA SOHBETLERİNE LEZZETLİ TATLAR EŞLİK EDİYOR.İŞTE OLDUKÇA PRATİK BİR BÖREK TARİFİ. SOSİSLERİ YUFKALARA 2 KEZ DOLANACAK ŞEKİLDE İNCE OLARAK SARIP PARMAK KALINLIĞINDA KESİYORUZ VE ÇÖP ŞİŞLERE TAKIP KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ( BEN ZEYTİNYAĞ KULLANIYORUM )YANINADA KETÇAP VE MAYONEZ EŞLİK EDİYOR. ZEYTİNYAĞDA KIZARDIĞI İÇİN ÇOK DA HAFİF BİR LEZZET OLUYOR. HEM DE MASAYI GÖRSEL OLARAK SÜSÜLÜYOR. SEVGİLERİMLE:))
1 yorum:
şulecim böreklerin tadı damağımda kaldı..hepsi birbirinden güzeldi..ellerine kollarına sağlık canım..
Yorum Gönder