31 Ekim 2013 Perşembe

YUMURTA KAPAMA:)


 
MERHABA BLOG DOSTLARIM DENİZLİ YÖRESİNE AİT ÇOK BASİT BİR YUMURTA KLASİK HAŞLAMA YUMURTASINA LEZZET KATAN BİR TARİF YUMURTALAR HAŞLANDIKTAN SONRA BOYLAMASINA İKİYE BÖLÜNÜR VE 1 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU TEREYAĞ ERİTİLİR. ÜZERİNE İSTENİLEN BAHARATLAR VE TUZ EKLENİP YUMURTALAR KAPATILIR TEREYAĞ KÖPÜRÜNCE OCAĞIN ALTI KAPATILIR VE SICAK SERVİS EDİLİR. BEN MAYDANOZ NANE KARIŞIMININ ÜZERİNE DÖKTÜM BU LEZZETİ BENCE SADE TEREYAĞLA TADINDA  YENMELİ SEVGİLERİMLE:)
 



2 yorum:

nursen aksoy dedi ki...

Bayılırım,en sevdiğim..ellerine sağlık arkadaşım,sevgiler.

Havva Peynirci dedi ki...

hoşlandım ben bu tarzdan
çok sevgiler