3 Aralık 2012 Pazartesi

ARMUT TATLISI


 
MALZEMELER
 
6 ADET ARMUT
2 SU BARDAĞI+2YEMEK KAŞIĞI SU
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
YARIM ÇAY KAŞIĞI GIDA BOYASI
 
ÜZERİ İÇİN
 
FİLE BADEM
NANE YAPRAĞI
 
ARMUTLAR 2 SU BARDAĞI KAYNAYAN SUDA HAŞLANIR.VE KEVGİRE ALINIR SUYU BİR KENARA AYRILIR..BİR TENCEREDE TOZ ŞEKER VE 2 KAŞIK SU KISIK ATEŞTE ŞEKER ERİYİP KARAMEL RENGİ ALANA KADAR SÜREKLİ KARIŞTIRILARAK PİŞİRİLİR. GIDA BOYASI EKLENİLİR.AYIRDIĞIMIZ ARMUT SUYU İLAVE EDİLEREK HIZLICA KARIŞTIRILIR.TARÇIN İLAVE EDİLİR.ARMUTLAR ARA ARA TERS DÜZ EDİLİR.SUYU AZALINCAYA KADAR PİŞİRİLİR. VE ILIYINCA BADEM VE NANE YAPRAĞI İLE SÜSLENEREK SERVİS EDİLİR.
 




3 yorum:

Şepşeker dedi ki...

Ellerine sağlık canım , nefis görünüyooooooooor ;-)

Adsız dedi ki...

If sоme one ԁesires expert view on the
topic of runnіng a blοg then i advise him/heг to vіsit this webрage, Κeep up thе nicе јob.


Take а look at my web-ѕite mouse click the next document

Adsız dedi ki...

Fоr hottеst neωs you have to pay a quіck visit the ωеb аnԁ on intеrnet I founԁ
this ѕite аѕ a mοѕt eхcellеnt wеbѕite for lаtest upԁates.


Feel freе to visit my wеb-sitе:
Going Listed here