MALZEMELER
2 SU BARDAĞI ARPA ŞEHRİYE
4 SU BARDAĞI ET SUYU
TEREYAĞ
İÇ MALZEME
500 GR HAŞLANMIŞ KUŞBAŞI ET
2 DOMATES
2 ADET YEŞİL BİBER
1 ADET SOĞAN
BEŞAMEL SOSU
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 SU BARDAĞI SÜT
ÖNCELİKLE ETLER HAŞLANIR ŞEHRİYE PİLAVI ET SUYU İLE PİŞİRİLİR AYRI YERDE HAŞLANAN ETLER SOĞAN BİBER VE DOMATESLE KAVRULUR FIRIN KABINDA PİLAVA İÇ MALZEME KONULARAK ÜZERİNE BEŞAMEL SOS EKLENİR VE FIRINDA PİŞİRİLİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder