4 Aralık 2012 Salı

BROWNİELİ CHEESCAKE


SEVGİLİ NURŞEN HANIM TARİFİ
 
MALZEMELER
 
PEYNİR MALZEMESİ
 
2 PAKET LABNE PEYNİRİ
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 VANİLYA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1,5 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
3 YUMURTA
3 YEMEK KAŞIĞI KREMA
 
BROWNİE İÇİN
 
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI UN
YARIM BARDAĞI ŞEKER
2 PAKET BİTTER ÇİKOLATA
1 VANİLYA
1 PORTAKAL KABUĞU RENDESİ
2 YEMEK KAŞIĞI KREMA
150 GR TEREYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI NESCAFE
 
ÜSTÜ İÇİN
 
100 ML KREMA
1 PAKET SÜTLÜ ÇİKOLATA
 
BROWNİE MALZEMELERİ ÇIRPILIR BENMARİ USULÜ ERİTİLEN ÇİKOLATA MALZEMEYE EKLENİR VE BİR KENARDA BEKLETİLİR
PEYNİRLİ MALZEME LABNE VE ŞEKER ÇIRPILIR YUMURTALAR TEK TEK ÇIRPILARAK EKLENİR.KREMA UN VE NİŞASTA EKLENEREK ÇIRPILMAYA DEVAM EDİLİR VE BİR KENARDA BEKLETİLİR.
YAĞLANMIŞ KELEPÇELİ KALIBA 3/4 BROWNİE ÜSTE PEYNİRLİ KARIŞIM EN ÜSTEDE 1/4 BROWNİE KARIŞIMI KONULUR CHESCAKE ALTI SU DOLU KABA KONULARAK ÜSTÜ ALİMİNYUM FOLYO İLE KAPLI FIRINDA180 DERECEDE 10 DAKİKA ÜSTÜ AÇIK 150 DERECEDE 40 DAKİKA PİŞİRİLİR. BUZDOLABINDA SOĞUTULUR. ÜSTÜNE KREMA VE BENMARİ USULÜ ERİTİLEN SÜTLÜ ÇİKOLATA DÖKÜLEREK SERVİS EDİLİR.
 







1 yorum:

uysalanne dedi ki...

hamarat arkadaşım benim))yemiş sayıyorum yaptıklarını pek güzel olmuş... ellerine sağlık)) sevgiler