1 Aralık 2012 Cumartesi

ETLİ BALKABAĞI:)

 
MALZEMELER
3-4 DİLİM DOĞRANMIŞ BALKABAĞI
250 GR KUŞBAŞI
YARIM SU BARDAĞI NOHUT
DOMATES
1 SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
KURU NANE
KARABİBER
ZEYTİNYAĞ
 
ÖNCELİKLE KUBAŞI ET HAŞLANIR VE SUYU ÇIKARTILIR ZEYTİNYAĞDASOĞAN SOTELENİR. HAŞLANAN ET EKLENİR DOMATES KABAK VE SARIMSAK EKLENEREK KAVRULMAYA DEVAM EDİLİR NOHUT VE ÜZERİ GEÇMEYECEK KAR ET SUYU BAHARATLAR EKLENEREK KISIK ATEŞTE BALKABAĞI PİŞENE KADAR PİŞİRİLİR.

Hiç yorum yok: