1 Aralık 2012 Cumartesi

HÜNKAR BEĞENDİ:)


 
MALZEMELER
 
3-4 ADET KÖZLENMİŞ PATLICAN
YARIM SU BARDAĞI KAŞAR PEYNİR RENDESİ
500 GR KUŞBAŞI
1 DOMATES RENDESİ
1 KAŞIK DOMATES SALÇASI
1 ADET SOĞAN
1-2 DİŞ SARIMSAK
TUZ
KARABİBER
TOZ KIRMIZIBİBER
ZEYTİNYAĞ
 
BEŞAMEL SOSU
 
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
 
ÖNCELİKLE KUŞBAŞI ETLER HAŞLANIR HAŞLANAN ETLER TERAYAĞDA SOĞAN İLE SOTELENİR DOMATES SALÇA VE BAHARATLAR EKLENEREK SOS HAZIRLANIR. PATLICANLAR KÜP KÜP DOĞRANIR ARZUYA GÖRE ROBOTTAN GEÇİRİLEBİLR. UN TEREYAĞ SÜT İLE BEŞAMEL SOS HAZIRLANIR İÇERİSİNE PATLICAN VE EN SON KAŞAR EKLENİR. TABAKLARA ALINIR ÜZERİNE SOS İLE SICAK SERVİS EDİLİR.

Hiç yorum yok: