MALZEMELER
1 PAKET MARGARİN YADA TEREYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞ
YARIM BARDAK ŞEKER
YARIM PAKET HAMUR KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 YUMURTA BEYAZI
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
ALABİLDİĞİ KADAR UN
İÇ MALZEME
8-10 ADET RONDODAN GEÇİRİLMİŞ İNCİR
1 ÇAY BARDAĞI ÇEKİLMİŞ CEVİZ
2 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER
ÜZERİ İÇİN PUDRA ŞEKERİ VE TARÇIN
HAMUR MALZEMELERİ YUĞURULUR HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR ALINARAK İÇERİSİNE İÇ MALZEME KONULURVE FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder