MALZEMELER
1 TÜM TAVUK
6-7 ADET SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
KARABİBER
KIRMIZI TOZBİBER
TUZ
1-5 SU BARDAĞI PİRİNÇ
3 SU BARDAĞI TAVUK SUYU
SĞANLAR KÜP ŞEKLİNDE DOĞRANIR SLÇA VE BAHARATLAR İLAVE EDİLEREK TAVUĞUN İÇİNE DOLDURULUR VE TENCEREDE SICAK SU EKLENEREK PİŞİRİLİR. DİĞER YANDA PİLAV TAVUK SUYU İLE PİŞİRİLİR. TAVUĞUN İÇİNDEKİ SOĞAN MALZEMESİ PİLAVIN ÜSTÜNE DAHA ÜSTEDE TAVUK DİDİKLENEREK SERVİS EDİLİR.
1 yorum:
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ,BİZİM BAŞ DAVET YEMEĞİMİZDİR.aMA BİZ PİLAVI KIYMALI VE TAVUĞUN İÇİNDE PİŞREREK YAPARIZ..SEVGİLER..
Yorum Gönder