1 Aralık 2012 Cumartesi

TEREYAĞDA KAŞARLI KARİDES:)


 
MALZEMELER
 
500 GR KARİDES
YARIM BAĞ YEŞİL TAZE SOĞAN
4-5 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
YARIM PAKET KREMA
YARIM SU BARDAĞI RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
TUZ
KARABİBER
KIRMIZI TOZBİBER
 
KARİDESİ BEKLETMEK İÇİN SİRKE
 
 
KARİDESLER KOKUSU GİTSİN DİYE SİRKEDE 15 DAKİKA BEKLETİLİR SİRKEDEN ÇIKARILIR VE SU KONULARAK HAŞLANIR BÜZÜLMEYE BAŞLADIĞI AN OCAKTAN ALINIR.BOL TEREYAĞDA KARİDESLER KAVRULUR SONRA TAZE SOĞANLAR EKLENEREK KAVRULMAYA DEVAM EDİLİR. BAHARATLAR BİRAZ NORMALDEN FAZLA KONULURSA DAHA LEZZETLİ OLUYOR. EN SON OLARAK KREMA VE KAŞAR EKLENEREK SICAK SERVİS EDİLİR.

Hiç yorum yok: