ÇOCUKLUĞUMUN PAZAR KAHVALTISINDA SIKLIKLA YEDİĞİMİZ BİR LEZZET OLDUKÇA PRATİK
MALZEMELER
EKMEK DİLİMLERİ
2 ADET YUMURTA
1 FİNCAN SÜT(YUMURTANIN AĞIRLIĞINI KIRMAK İÇİN KULLANDIM)
TUZ
KIRMIZI TOZ BİBER
KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN
ZEYTİNYAĞ
YUMURTA SÜT VE BAHARATLAR BİR TABAKTA ÇIRPILIR.EKMEK DİLİMLERİ ÖNCE YUMURTA SOSUNA BATIRILARAK ZEYTİNYAĞDA KIZARTILIR.
2 yorum:
Daha bu sabah yaptım bende hem çabuk hemde bayat ekmekler için lezzetli bir tarif ellerine sağlık arkadaşım
gerçekten ben şöyle 20 sene önceye filan gittim birden...fikrine sağlık valla ne zamandır hiç aklıma dahi gelmedi ellerine sağlıkk..kocaman sevgiler
Yorum Gönder