16 Mart 2013 Cumartesi

SOSLU PİRZOLA:))


MERHABA BLOG DOSTLARIM OLDUKÇA LEZZETLİ DAVET SOFRALARINIZDA ANA YEMEK OLARAK HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ BİR LEZZET
 
MALZEMELER
 
1 KG PİRZOLA
1 KAVANOZ KIŞLIK KONSERVE DOMATES
3-4 ADET YEŞİL BİBER
1-2 BAŞ SARIMSAK
YARIM ÇAY BARDAĞI BEYAZ ŞARAP
ZEYTİNYAĞ
KEKİK
 
PİRZOLALAR ZEYTİNYAĞDA MARİNE EDİLİP BİR İKİ SAAT BUZDOLABINDA BEKLETİLİR. DAHA SONRA ŞARAP EKLENEREK ÇOK KISIK ATEŞTE SUYUNU BIRAKIP ÇEKENE KADAR PİŞİRİLİR.DAHA SONRA DOĞRANAN YEŞİL BİBERLER EKLENİR KAVRULUR VE DOMATES SARIMSAK KEKİK TUZ EKLENEREK PİŞİRİLİR VE SERVİS EDİLİR.

3 yorum:

Nurşen Aksoy dedi ki...

Ellerine sağlık canım,nefis bir pirzola olmuş...Suyuna bana bana yemek lazım..

Nurşen Aksoy dedi ki...

Ellerine sağlık canım,nefis bir pirzola olmuş...Suyuna bana bana yemek lazım..

Şehnaz dedi ki...

mis mis..ellerine sağlık şulecim