2 Şubat 2013 Cumartesi

ELMALI STRUDEL:)



MALZEMELER
 
MİLFÖY HAMURU
3-4 ADET ELMA
YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
YARIM ÇAY BARDAĞI SU
1YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
YARIM SU BARDAĞI CEVİZ
1-2 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
 
ÜZERİ İÇİN
 
PUDRA ŞEKERİ 
 
KÜP DOĞRANMIŞ ELMALAR TEREYAĞDA ŞEKER İLE BİRLİKTE KAVRULUR  SU EKLENİR CEVİZ VE TARÇIN EKLENEREK SOĞUMAYA BIRAKILIR. SOĞUYAN HARC MİLFÖY HAMURLARA SARILARAK İKİ EŞİT PARÇAYA BÖLÜNÜR VE FIRINDA MİLFÖY KIZARANA  KADAR PİŞİRİLİR. ILIKKEN PUDRA ŞEKERİ KONULARAK SERVİS EDİLİR.
 











1 yorum:

Şehnaz dedi ki...

nefis ötesi olmuş..ellerine sağlık