MALZEMELER
MİLFÖY HAMURU
3-4 ADET ELMA
YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
YARIM ÇAY BARDAĞI SU
1YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
YARIM SU BARDAĞI CEVİZ
1-2 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
ÜZERİ İÇİN
PUDRA ŞEKERİ
KÜP DOĞRANMIŞ ELMALAR TEREYAĞDA ŞEKER İLE BİRLİKTE KAVRULUR SU EKLENİR CEVİZ VE TARÇIN EKLENEREK SOĞUMAYA BIRAKILIR. SOĞUYAN HARC MİLFÖY HAMURLARA SARILARAK İKİ EŞİT PARÇAYA BÖLÜNÜR VE FIRINDA MİLFÖY KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR. ILIKKEN PUDRA ŞEKERİ KONULARAK SERVİS EDİLİR.
1 yorum:
nefis ötesi olmuş..ellerine sağlık
Yorum Gönder