13 Şubat 2013 Çarşamba

SOMON BALIĞI ÇORBASI


 
MALZEMELER
 
1 DİLİM SOMON BALIĞI
1 ADET HAVUÇ
1 ADET PATATES
1 ADET SOĞAN
SU
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
UN
 
SOMON PATATES HAVÇ VE SOĞAN İLE BİRLİKTE SUDA KAYNATILIR PİŞİRİLDİKTEN SONRA KILÇIĞINDAN TEMİZLENEREK TEKRAR SUYA KONULUR TEREYAĞDA UN KAVRULUR PİŞEN SULU ÇORBA BLENDERDAN GEÇİRİLİR VE UNLU TERBİYEYE KONULARAK TEKRAR PİŞİRİLİR VE TAKRARDAN BLENDERDAN GEÇİRİLEREK TUZ ATILIR VE SERVİS EDİLİR.
 


Hiç yorum yok: