15 Şubat 2013 Cuma

ÇİÇEKLİ ABAJUR:)


MERHABA BŞLOG DOSTLARIM EVİMİZDE RUH HALİME GÖRE BAZEN ABAJUR ŞAPKALARI DEĞİŞEBİLİYOR. KUMAŞ VE SİLİKON TABANCASI İLE OLDUKÇA KOLAY BU DEĞİŞİMLER BAKINCA HUZUR BULDUĞUM BU KUMAŞLA KAPLADIM EN GÜZEL KÖŞEDE YERİNİ ALDI SEVGİLERİMLE:)

13 yorum:

Unknown dedi ki...

sizin bu değişimlerinize hayranım.bence bunu işe dökmelisiniz.çok başarılı çalışıyosunuz ciddiyim.harika olmuş yine elinize sağlık=)

projecantasi dedi ki...

Şule' cim. dekorasyondaki zevkin tartışılmaz. Bahar da geliyor ki artık peyzaj mimarlığını da konuşturursun. Senden daha çok post bekliyorum :) İçim açılıyor.
Bu arada dikkatimi çeken, nasıl oldu da mutfak dolabını beyaz yapmayıp renkli bıraktın? ;)

Rainbow Gatherer dedi ki...

çok begendim :) kumaşı nereden aldınız? banada bekelrim=)

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

sevgili tuğbacım o güzel yorumların için teşekkür ederim inşallah birgün :))

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

edacım çok sağol tatlım benim şu an o kadar pişmanıki keşke zamanında mat beyaz yapsaymışım çok isterdim belki ilerde yıpranırsa kapaklarını istediğim gibi değiştiririm ah bir eskise eskimiyorda:)

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

sevgili rainbow özür dilerim isminizi bilmiyorum teşekkür ederim o güzel yorumlarınıza inanamıyacaksınız ama bu kumaş elimde bulunan bir yastık kılıfıtdı bu şekilde değerlendirmek istedim zaten istediğiniz kumaşları buylmak mümkün olmuyor sevgilerle:)

Banuca dedi ki...

Küçük dokunuşlar diyorum ben böyle projelere, ortamı tamamen değiştiriveriyor ya... Çok şık çok güzel olmuş, emeğine, zevkine sağlık... Aynanın etrafındaki dantel de gözümden kaçmadı, senin mariftin değil mi :)

Pembe Yastık dedi ki...

Yine zevkini konuşturmuşsun :)
Laf aramızda bende istediğim gibi kumaş bulamadığım vakit yastık kılıfı, çarşaf ne varsa kullanıyorum :))
Mutlu haftasonları!

Elift dedi ki...

ooo, ferforje mumlukla da takım olmuş, süper olmuş. Ben de böyle kaplarım abajurları, hem ekonomik hem de her istediğinde değiştiriveriyor insan. Ama bu desenle süpoer ötesi bir şey ş, ellerine sağlık

Aktuelmoda dedi ki...

Küçük bir dokunuşla ne kadar hoş olmuş,ellerinize sağlık..

Unknown dedi ki...

bu desenler çok moda şimdi galiba her yerde görüyorum çok güzell güle güle kullanın..aynanın etrafı dantel ne tatlı bi romantiklik katmış öyle..

projecantasi dedi ki...

Eskimesini bekleme ;) Şehnaz' la bi el atarsınız belki.

VİNTAGE TASARIMLAR dedi ki...

Cok guzel olmus canim ellerine saglik .